Govert4giver De Podcast

Koffie/cafeïne alles wat je moet weten over deze perfomance enhancing substance met connaisseur Jeroen Brugman | #05 GOVERT4GIVER THE PODCAST

September 28, 2019

Koffie, goed of slecht? Meer of minder? Ik zit aan tafel met brander, connaisseur, biohacker en allround koffienerd Jeroen Brugman. Jeroen houdt zich bezig met zowel de functionele aspecten van koffie, performance, focus, gezondheid, maar ook met hoe je gewoon een damn tasty bakkie maakt. Hij demonstreert dit zelfs live in de podcast. Koffie produceren doet hij voor veeleisende klanten zoals het Okura hotel, maar voor zichzelf zet hij ook gewoon een bulletproof koffie met adaptogene kruiden. Hij leert me welke koffie je moet vermijden als je geen schimmels en trillende handjes wil hebben, wat je kan toevoegen aan koffie om het nog effectiever te maken, kortom hoe je koffie als de ultieme legale performance enhancing substance kan gebruiken. Dus schenk jezelf een bakkie in en ga er eens lekker voor zitten.

Of kijk hem met beeld op Youtube: 

Schrijf je in op de nieuwsbrief voor iedere week geheel gratis waardevolle tips van jouw favo Olympiër: geef me die nieuwsbrief, snel!

Check voor de shownotes: govertviergever.com

Play this podcast on Podbean App